Lunch

Lunch

LUNCH VERRASSINGSMENU

(Click here for English)

2 gangen  |  21

 


À LA CARTE

 


ENTRÉE

 

GEROOKTE PALING

Paling Rijpelaal | dragon | crème fraîche | aardappel
19

CEVICHE VAN DORADE

Mais | escabeche | avocado
20

KALFSTARTAAR

Bospeen | bieslook | piccalilly sorbet
19

GEMARINEERDE RODE BIET

Aardappel | aceto
17

 


 

HOOFDGERECHTEN

 

TWEE BEREIDINGEN VAN KALF

Schorseneren | Hollandaise
30
(supplement ganzenlever of zwezerik +€7,50)

GEBAKKEN TARBOT

Crème knolselderij | seizoensgroenten | beurre blanc
31

GEBRADEN ANJOU DUIF

Rode biet | aardpeer | jus Madeira
32

GEPOCHEERD EI

Ravioli bospaddenstoelen | truffel
26

 


 

DESSERT

 

VIJF KAZEN

Vijf internationale kazen | notenbrood | confituur
14

GRANNY SMITH

Appel | caramel mousse
13

WITTE CHOCOLADE

Kokos | gemarineerde ananas | yoghurtijs
13

 


 

VERRASSINGSMENU

3 gangen  |  33      /     4 gangen  |  41      /     5 gangen  |  51      /     6 gangen  |  61      /     7 gangen  |  71

LUNCH VERRASSINGSMENU

(Click here for English)

2 gangen  |  21

 


À LA CARTE

 


ENTRÉE

 

GEROOKTE PALING

Paling Rijpelaal | dragon | crème fraîche | aardappel
19

CEVICHE VAN DORADE

Mais | escabeche | avocado
20

KALFSTARTAAR

Bospeen | bieslook | piccalilly sorbet
19

GEMARINEERDE RODE BIET

Aardappel | aceto
17

 


 

HOOFDGERECHTEN

 

TWEE BEREIDINGEN VAN KALF

Schorseneren | Hollandaise
30
(supplement ganzenlever of zwezerik +€7,50)

GEBAKKEN TARBOT

Crème knolselderij | seizoensgroenten | beurre blanc
31

GEBRADEN ANJOU DUIF

Rode biet | aardpeer | jus Madeira
32

GEPOCHEERD EI

Ravioli bospaddenstoelen | truffel
26

 


 

DESSERT

 

VIJF KAZEN

Vijf internationale kazen | notenbrood | confituur
14

GRANNY SMITH

Appel | caramel mousse
13

WITTE CHOCOLADE

Kokos | gemarineerde ananas | yoghurtijs
13

 


 

VERRASSINGSMENU

3 gangen  |  33      /     4 gangen  |  41      /     5 gangen  |  51      /     6 gangen  |  61      /     7 gangen  |  71

Bekijk ook onze andere kaarten