Diner

Diner

À LA CARTE

(Click here for English)
Alles is anders in deze Coronatijden. Ondanks alle maatregelen waar wij aan moeten en ook willen voldoen, gaan wij u culinair verwennen. Van maandag tot en met donderdag kunt u kiezen uit 3 t/m 7 gangen of à la carte. Op vrijdag en zaterdag begint de menukaart vanaf 5 gangen of à la carte. De menu’s worden alleen per tafel geserveerd.

 


ENTRÉE

 

GEROOKTE PALING

paling Rijpelaal | dragon | crème fraîche | aardappel
24

CEVICHE VAN DORADE

mais | escabeche | avocado
22

GEMARINEERDE RODE BIET

aardappel | aceto
19

DUN GESNEDEN RUNDERLENDE

mousse van tomaat | salie crunch
23


 

HOOFDGERECHTEN

 

GEBAKKEN RUNDERENTRECOTE

crème van gepofte ui | aardappelgratin | jus de veau
34
(supplement Wagyu A5 entrecote +€46)

 

GEPOCHEERD EI

ravioli bospaddenstoelen | knolselderij
28

GEBAKKEN TARBOT

crème artisjok | antiboise
35

 


 

DESSERT

 

ANANAS

kokos | gemarineerde ananas | yoghurtijs | mousse witte chocolade
14

FRAMBOOS

vlierbloesem | crème pâtissière | framboos sorbet
14

SELECTIE VIJF INTERNATIONALE KAZEN

notenbrood | seizoensconfituur
15

 


 

VERRASSINGSMENU

3 gangen  |  34      /     4 gangen  |  43      /     5 gangen  |  53      /     6 gangen  |  62      /     7 gangen  |  72

 

5 GANGEN ALL-IN MENU

glas Champagne | tafelwater | wijnarrangement 5 glazen | koffie met friandise
115

À LA CARTE

(Click here for English)
Alles is anders in deze Coronatijden. Ondanks alle maatregelen waar wij aan moeten en ook willen voldoen, gaan wij u culinair verwennen. Van maandag tot en met donderdag kunt u kiezen uit 3 t/m 7 gangen of à la carte. Op vrijdag en zaterdag begint de menukaart vanaf 5 gangen of à la carte. De menu’s worden alleen per tafel geserveerd.

 


ENTRÉE

 

GEROOKTE PALING

paling Rijpelaal | dragon | crème fraîche | aardappel
24

CEVICHE VAN DORADE

mais | escabeche | avocado
22

GEMARINEERDE RODE BIET

aardappel | aceto
19

DUN GESNEDEN RUNDERLENDE

mousse van tomaat | salie crunch
23


 

HOOFDGERECHTEN

 

GEBAKKEN RUNDERENTRECOTE

crème van gepofte ui | aardappelgratin | jus de veau
34
(supplement Wagyu A5 entrecote +€46)

 

GEPOCHEERD EI

ravioli bospaddenstoelen | knolselderij
28

GEBAKKEN TARBOT

crème artisjok | antiboise
35

 


 

DESSERT

 

ANANAS

kokos | gemarineerde ananas | yoghurtijs | mousse witte chocolade
14

FRAMBOOS

vlierbloesem | crème pâtissière | framboos sorbet
14

SELECTIE VIJF INTERNATIONALE KAZEN

notenbrood | seizoensconfituur
15

 


 

VERRASSINGSMENU

3 gangen  |  34      /     4 gangen  |  43      /     5 gangen  |  53      /     6 gangen  |  62      /     7 gangen  |  72

 

5 GANGEN ALL-IN MENU

glas Champagne | tafelwater | wijnarrangement 5 glazen | koffie met friandise
115

Bekijk onze andere kaarten